4 x 100 g  pighvar 
2 store bagekartofler i tynde skiver, stykket ud i små skæl 
 
Mousseline: 
100 g  laksekød 
¼ l. kaffefløde 
1 æg 
 
Sauce: 
¼ l. fiskefond (bouillonterning + vand) 
¼ l. hvidvin 
½ g  hel safran 
250 g  usaltet smør 
 
Tilbehør: 
2 tomater 
 noritang 
Mousseline: 
Laks og æg blendes til en blank masse og fløden tilsættes langsomt, køres i blender til den er jævn. 
På fiskestykkerne smøres først mousselinefarsen, dernæst lægges "kartoffelskællene". 
Fisken kommes på en smurt plade og sættes under grillen i ovnen og grilles 10-15 minutter. 
Sauce: 
Fiskefond, hvidvin og safran reduceres til det halve. 
Monteres med koldt smør. 
Tomatconcassé: 
Tomaterne ridses i toppen, blomsterarret skæres væk. 
Tomaterne dyppes et øjeblik i kogende vand. 
Skindet fjernes, tomaterne skæres i kvarter, kerner og saften fjernes. 
Tomaterne skæres i små firkanter. 
Noritang: 
Noritang udblødes i koldt vand og skæres i små stykker. 
Fisken anrettes på safransaucen. Tomatconcassé og tang kommes på saucen. 
Kan serveres med: løse ris, hvide kartofler, brød, flûtes, eller små butterdejstrekanter. 
Variation:  Der kan i stedet for pighvar også anvendes sandart, slethvar eller helleflynder.