Logo

Pil-selv rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 kg kæmperejer - serveret med en let rørt Aïoli

Aïoli
3 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk salt
Saften af 1 1/2 citron
Ca. 5 dl god olivenolie
Evt. lidt safran
Salt og peber

Rør æggeblommerne med salt, og tilsæt citronsaft.

Mens der piskes godt, tilsættes olien i en tynd stråle, til den ønskede konsistens er opnået.

Inden olien tilsættes, kan safranen evt. udblødes i citronsaften for at give en flot farve.

Rejerne anrettes på et stort fad med citronskiver. Serveres med Aïoli.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dådyrribben på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle uden benEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte kalverullerKalvekød er meget proteinrigt og mildt i smagen. Hvis det ikke er på tilbud i...
• Blåbær med chantillycremeBlåbær med chantillycreme er en utrolig nem dessert. Og så smager den virkelig godt....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!