Logo

Pumpernikkel med ost og honning stegte valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pumpernikkel med ost og honning stegte valnødder

½ pakke pumpernikkel (mørkt, næsten sort rugbrud)

200 g gorgonzola eller anden mild ost (blåskimmel, brie ell. camembert)

80 g valnødder

2 spsk. honning

1 spsk. citronsaft

 

Skær pumpernikkel i passende små bidder.

Kom en passende mænge ost på brødene.

Rist de hele nødder let på en pande.

Tilsæt honning og citronsaft, og vend nødderne i det et minut.

Spred valnødderne ud på bagepapir, og lad dem afkø­le.

Kom en valnød på snacken til sidst, og spis disse små herlige bidder med en god hvidvin eller mousserende vin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her