
1-2 røgede makrel evt forel/sild
friske sprøde salatblade 
2 æg, hårdkogte 
1 spsk kapers, hakkede
½-1 tsk karry 
1 bundt purløg, hakket 
salt og peber 
8 grønne asparges 
Dressing: 
2 spsk citronsaft 
1 tsk sennep 
1 spsk honning 
2 spsk olie 
salt og peber 
Tilbehør: ristet brød evt. ristet rugbrød 
 
Fileter makrellen. 
Skær fileterne i 3-4 stykker. 
Anret salaten på 4 tallerkener og fordel makrelkødet. 
Hak æggene groft. 
Vend forsigtigt æg, kapers, karry, purløg, salt og peber sammen. 
Fordel æggedrysset på makrelkødet. 
Blancher aspargesene et minut og kom 2 asparges på hver tallerken. 
Pisk dressingen sammen og dryp den over.