4 stk Napolisteaks 
1 bg. Philadelphia flødeost naturel 
1 bdt purløg finthakket 
1 bdt rosmarin ribbet og hakket 
1 bdt persille - renset ribbet og finthakket 
8 soltørrede tomater skåret i tynde strimler 
Salt og peber 
1 grofthakket løg 
2 fed presset hvidløg 
frisk timian 
2 røde peberfrugter 
1 ds flåede tomater 
2.5 dl piskefløde 
2 pk. frisk pasta 
1.5 dl cremefraiche 38% 
1 stk parmesan 
Napolisteaks bankes let ud og smøres med et tyndt lag ost. 
Drysses med krydderurter og sol-tørrede tomater. 
Krydres med salt og peber og rulles til små roulader, som bindes med bomuldsgarn. 
Rouladerne brunes enten på en pande i lidt olie – eller på grillen. 
Steges derefter færdig i ovnen ved 200°C i ca. 15 min. – eller ved lavere varme på grillen i ca. 15 min. 
Kødet skal hvile i 5 min., inden det skæres ud. 
Rød peber-sauce: 
Løg, hvidløg og timian sauteres i lidt olie. 
Peberfrugter, skåret i små tern, tilsættes og varmes godt igennem. 
Herefter tilsættes flåede tomater og piskefløde. 
Saucen koges i ca. 30 min. blendes og passeres gennem en sigte. 
Saucen smages til med salt og peber. 
Pasta: 
Den kogte pasta vendes i cremefraiche og revet parmesan. 
Server straks.