Logo

Sart sommermarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sart sommermarmelade

150 g sukker evt. rørsukker

 

Mos bær og sukker sammen, og lad det stå lidt, til sukkeret opløser sig.

Da marmeladen ikke er varmebehandlet eller tilsat konserveringsmiddel, er holdbarheden meget kort.

Opbevar den køligt, og spis den i løbet af et par dage.

Brug den også på yoghurt eller i pandekager.

 

 

Der er mange muligheder.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillolie En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spareribs og coleslawGiv spareribsene et asiatisk twist, og server dem med en sprød coleslaw i hele salatblade...
• Grillstegt lammekølle i skiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os