750 g oksekød 
Marinade: 
3 spsk sød soya sauce (Ketjap Manis) 
1 spsk olie 
Sauce: 
200 g ristede jordnøddekerner eller jordnøddesmør (olie undlades) 
3 cm. frisk ingefær 
2 spsk olie 
4 dl kokosmælk 
1 lemonfrugt 
1 spsk soyasauce 
1 spsk palmesukker 
½ tsk sambal oelek 
30-40 små grillspid. 
Skær kødet i ca. 1 - 2 cm tern. 
Rør marinaden sammen af 3 spsk Kecap Manis og 1 spsk olie. 
Placer kødet i en skål og hæld marinaden over kødet. 
Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i ca. 1 time. Kødet vendes 
engang imellem. 
Blend jordnødderne eller knus dem i en morter.(springes over hvis 
jordnøddesmør bruges) 
Tænd varm ovnen op til 250°C eller tænd grillen. 
Skræl og riv ingefæren i jordnødde blandingen. 
Varm olien op og rist jordnødde blandingen ved middel varme i ca. 3 
min. 
Kom kokosmælken, sambal oelek, soyasaucene, palmesukkeret i og pres 
lemonsaften ud i saucen 
Lad saucen simre ved svag varme i ca. 10 min. 
Kom 3 - 4 stykker kød på hver grillspid og læg dem på et fad. 
Sæt fadet i den forvarmede ovn i ca. 30. min eller grill på grillen. 
Kødet vendes af og til. 
Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.