½ kg skært svinekød. (gerne nakkefilet) 
½ kop kokosmælk /olie (gathi) 
1 spsk god karry 
5 fed hvidløg 
1 tsk groft salt 
1 tsk groftkværnet sort peber 
10 bambusspid 
Jordnøddesauce: 
100 g afskallede jordnødder (uden salt!) 
2 spsk stærk chilipasta 
1 kop kokosmælk 
1 tsk sukker 
1 spsk fishsauce 
Skær svinekøddet i strimler på ca. 1 cm x 5 cm. 
Bland køddet med kokosmælk, karry, hvidløg, salt og peber. 
Lad det ligge og trække i ca. 2 timer. 
Stik kødstykkerne på bambusspiddene. 
Tænd op i grillen. 
Jordnøddesauce: 
Tørrist jordnødderne indtil de er hårde og let gyldne. 
Knus dem i en morter. 
Tilberedning: 
Når grillkullene er glødende lægges spiddene på risten. 
De griller i ca 5 minutter på hver side. 
Jornøddesauce: 
Varm en gryde op og tilsæt chilipastaen. 
Tilsæt fiskesauce, kokosmælk og de knuste jordnødder. 
Rør godt rundt i gryden. 
Smag saucen til med sukker. 
Lad det hele koge godt igennem indtil saucen antager en tyk konsistens. 
Tips: Grillspiddene kan laves og fryses ned. Man kan sagtens fryse kødet ned når det er sat på spid. 
Tilbehør er foruden jordnøddesaucen Thailandsk agurkesalat, som serveres iskold.