Grillspid: 
¾ kg kalveinderlår 
8 spid 
salt og peber 
2 courgetter 
4 små nye rødløg 
1 bdt salvie 
1 spsk olivenolie 
Salat: 
1 kg nye kartofler 
1 bdt basilikum 
2 spsk olivenolie 
100 g pinjekerner eller hasselnødder 
1 fed hvidløg 
25 g parmesanost 
peber 
Tænd grillen. 
Kartoffelsalat med pesto: 
Skrab kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter og lad dem køle af. 
Kam basilikumblade , olivenolie, pinjekerner, et knust fed hvidløg, reven parmesanost, peber og evt. salt i en blender og blend det. 
Denne blanding stammer fra italien og kaldes pesto. Tilsæt evt. lidt vand hvis pestoen er for tyk. 
Skær de nu kolde kartofler i både eller skiver, læg dem tilbage i gryden og vend pestoen i. 
Smag til med peber og evt. en smugle salt og kom blandingen i en skål, så er den klar til servering. 
Grillspid: 
Skær kødet i tern a 3x3 cm. 
Skær courgetter i 1 cm. tykke skiver. 
Halver evt. courgetteskiverne, hvis de er bredere end kødstykkerne. 
Pil rødløgene og skær dem i både. 
Skyl salvieblade ne. 
Sæt skiftevis kød, salvieblade , courgetter og rødløg på spiddene. 
Pensl dem med lidt olie og grill dem 2-5 minutter på alle fire sider. 
Drys med salt og peber, så er spiddene klare til servering.