2 lammemedaljoner 
1 fed knust hvidløg 
1 tsk rosen paprika 
½ tsk tørret timian 
1 spsk tør sherry 
1 spsk olivenolie 
salt 
Salsa de mojo: 
1 fed knust hvidløg 
1 tsk kommen 
1 tsk rosen paprika 
1 tsk tørret timian 
¼ dl olivenolie 
¼ dl hvidvinseddike 
½ dl vand 
salt 
Citrussalat: 
2 røde grapefrugter 
2 appelsiner 
1 spsk rosiner 
8 sorte oliven 
1 spsk frisk hakket mynte 
1 spsk tør sherry 
1 håndfuld rucolasalat 
friske mynteblade til pynt 
Læg lammemedaljonerne i en marinade bestående af hvidløg, paprika, timian, sherry og olivenolie. Lad kødet trække i mindst 1 time i køleskab. 
Til salsa sauteres hvidløg, kommen, paprika og timian i olivenolie 2 min. Kom hvidvinseddike og vand ved og lad det koge ind til det halve. Smag til med salt. 
Skær skrællen af grape og appelsin, så den hvide hinde er væk. Skær grape- og appelsinfileterne fri af hinden, og læg dem i et fad. Bland med rosiner, oliven, hakket mynte og sherry. Lad salaten trække i mindst 1 time. Pynt med rucolasalt og friske mynteblade . 
Grill lammemedaljonerne 31/2-4 min. på hver side på havegrillen eller grillpanden, og lad dem hvile tildækket 5 min. Krydr med salt. Anret lammemedaljonerne på tallerkener sammen med citrussalat, salsa de mojo og kogte kartofler og brød.