Logo

Grillstegt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt laks

 

Næsten alle slags fisk bliver lækre på grillen. Grillet laks i skiver er gourmet mad. Nogle har bedst af at grilles hele andre kan godt grilles i skiver. Hvis du ofrer et grillnet, hænger fisken ikke i risten.

Til 4-6 personer Tilberedningstid: ca. ½ time


#

1 laks eller havørred, ca. 1½ kg

salt og hvid peber

olie til pensling

1 citron

1 bdt persille

25 g valnødder

2-3 stilke blegselleri

2 dl cremefraiche

*

 

1. Skyl og skrab laksen.

Skær hoved og ca. 5 cm af halen (gem det til fiskebouillon).

Skær fisken i 2 cm tykke skiver, der duppes helt tørre med køkkenrulle.

 

2. Alle skiverne drysses med hvid peber og pensles med olie på begge sider.

Grill dem 4-6 min. på begge sider efter størrelse.

Læg dem på et varmt fad, drys med salt og dryp med lidt citronsaft.

 

3. Hak persillen fint, hak valnødderne groft.

Rens blegsellerien og skær den i tynde skiver eller hak den.

Bland fyldet i cremefraichen, der serveres til fisken.

 

4. Valnøddebrød og en helt grøn salat er bedste tilbehør.

Glem ikke den kolde hvidvin!

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her