Logo

Spid med svinekød, løg, peberfrugter og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 svinekoteletter uden ben
1 stor peberfrugt
2 lime
6 lille løg

Marinade:
2 dl yoghurt naturel
1 tsk karry
1 tsk koncentreret tomatpuré
1 spsk citronsaft
2 spsk olie

Bland yoghurten med karry, tomatpuré, citronsaft og olie i en skål.

Skær kødet i terninger og kom det i marinaden.
Bland og lad det stå køligt nogle timer.
Skær peberfrugten i terninger og limefrugterne i kvarte.
Pil løgene og skær dem igennem.
Tag kødet op af marinaden og sæt det på spid skiftevis med løg, limefrugter og peberfrugter.
Læg spiddene på grillen 10-12 minutter, vend og pensl flittigt med marinaden under stegningen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dådyrbøffer på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle med honningglaserede nødder og syrlige peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte grillstegte poussiner med bacon-croutonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med smuldredejHer er opskriften på en super lækker blommetærte, der er lavet helt uden sukker. I stedet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os