At bage grønsager i gløder fra kullene giver en skøn smag, og ikke mindst duften, når man pakker de små foliepakker op, er helt vidunderlig.
Grønsagerne i denne opskrift kan sagtens erstattes af andre, fx aubergine og tomat, courgetter og bladbeder - ja, også kartofler er gode på denne måde.
#
Ingredienser 
1 spidskål
8 små gulerødder
4 kviste rosmarin (kan erstattes af timian eller estragon) 
4 spsk extra jomfruolivenolie
Salt
Alufolie
* Tilberedning 
Skær kålen i kvarte på langs. 
Skrub gulerødderne og skær dem i halve ligeledes på langs.
Fordel kål og gulerødder på 4 stykker alufolie. 
Kom rosmarinblade fra 1 kvist ved, dryp olivenolie over og drys med salt.
Luk alufolien godt omkring grønsagerne, læg pakkerne ned til kullene og 
bag dem i ca 20 minutter, til kålen er mør.