
500-600 g kyllingefilet 
træspid, lagt i vand 30 min før brug
Marinade: 
2 spsk olie 
2 spsk mørk muscovado råsukker 
½ spsk kinesisk soja 
½ tsk sambal oelek 
1 fed hvidløg, fintrevet  
Salsa: 
1 dåse røde bønner 
1 dåse sorte bønner 
2 dl agurk, udkernet og i tern 
1-2 tomater, udkernede og i tern 
1 rødløg, hakket  
1 dl bredbladet persille, grofthakket  
2 spsk eddike 
1 spsk sukker
Marinade: 
Skær kødet i tern, og læg det i en plasticpose. 
Bland ingredienserne til marinaden, og hæld marinaden over kødet. 
Mariner kødet i køleskab i 1-2 timer, hvorefter det sættes på spid og grilles. 
Salsa: 
Skyl bønnerne grundigt, og bland dem med de øvrige ingredienser. 
Lad blandingen stå koldt i 2-3 timer for at fremhæve smagen.