300-500 g tigerrejer 
1 løg 
1 peberfrugt 
10-20 stk champignon 
1 bakke cherry tomater 
Hvidløgsbrød: 
2 stk ciabattabrød 
olie 
hvidløg 
oregano 
Grillede rejer: 
Rejerne pilles inden de sættes på spiddene. 
Rengør herefter grønsagerne og snit dem i lidt grove stykker. 
Fordel grønsagerne jævnt mellem rejerne.
Lad spiddene starte på inddirekte varme i ca. 15 min. 
Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min. 
Hvidløgsbrød: 
Skær brødene over og smør dem med lidt olie og gnid hvidløg udover brødet. 
Drys lidt oregano over brødet og lad dem blive lækre sprøde på inddirekte varme. 
Servering: 
Server spiddene med et stykke hvidløgsbrød til eller en let dressing. 
Tips: Du kan lade halerne sidde på rejerne, det ser lidt mere festligt ud. Hvis du ikke bruger Weber's grillspid men almindelige træspid, så husk at lade træspiddene ligge i vand en ½ time inden brug, så maden ikke hænger fast i træet.