Logo

Grillstegte ferskener med Amaretto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer

8 modne ferskener
1 stang vanilje
2 spsk sukker
11/4 dl Amaretto
Garniture
cremefraiche

1. Ovnen forvarmes til 190ºC. En trækulsgrill eller grilipande forvarmes.
2. Ferskenerne halveres, og stenene tages ud - prøv at lave et så pænt snit som muligt. De halve ferskener lægges med skærefladen nedad og grilles, til de er blevet en smule brændte.
3. Vanillestangen skæres i tynde skiver på langs og lægges i en morter med sukkeret. Sukker og vanilje stødes sammen.
4. Læg de halve ferskener med skærefladen opad i et lavt, ovnfast fad.
5. Fordel vaniljesukkeret over ferskenerne og hæld noget afAmaretto-likøren ved. Sæt dem i den forvarmede ovn og bag dem i 10 minutter, eller til de er møre. Hæld resten af Amarettoen over dem, og server dem varme eller kolde med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her