1 spsk solsikkeolie 
1 lille løg, hakket fint 
50 g champignon, hakket fint 
½ rød peberfrugt uden kerner og hakket fint 
400 g cannellionbønner fra dåse, skyllet og afdryppet 
100 g friske franskbrødskrummer 
100 g cheddarost revet 
1 tsk tørrede blandede krydderurter 
1 æggeblomme 
hvedemel krydret med salt og peber 
olie til pensling 
 
Tilbehør: 
Boller 
Friske løgskiver 
Tomatrelish
 
Varm olien i en lille gryde og sauter det hakkede løg, champignon og 
pebergfrugt, indtil det er blevet blødt. 
Mos cannellionbønner og peberfrugt samt franskbrødskrummer, ost, 
krydderurter og æggeblomme og bland det hele godt sammen.
Form blandingen og pres den sammen med hænderne til 8 pølser. 
Rul hver pølse i hvedemel krydr med salt og peber.
Stil dem til afkøling ½ time. 
Grill pølserne på et stykke olieret alufolie over middelvarme kul i 15-20 
minutter, til de er gyldne.
Vend og pensl dem jævnligt under grillningen. 
Flæk en bolle halvt igennem og læg et lag løgskiver i.
Læg en pølse i bollen og server dem med tomatrelish.