Jeg har her foreslået pølser lavet på vildt, men du kan bruge en hvilken som helst god kvalitetspølse. De fleste supermarkeder har efterhånden mange at vælge i mellem, men du kan også gå til slagteren, der måske laver sine egne helt specielle.
12 vildtpølser
 
Marmelade med rødløg:
25 g smør
450 g rødløg, halverede og skåret i skiver 
1 spsk brun farin
250 ml rødvins-vineddike
salt og friskkværnet sort peber
 
Rødløgs-marmelade:
Smelt smørret i en mellemstor gryde.
Tilsæt løg og sukker og lad dem stege ved medium varme, men rør godt rundt, mens de karamelliserer. 
Hæld vin og vineddike i og lad det koge i yderligere 10 minutter, indtil al væden er fordampet og løgene er meget bløde. 
Smag til med salt og peber.
 
Stik pølserne her og der med en tynd metal-pind og læg dem på grillen. 
Lad dem stege 8-10 minutter og vend dem, så de bliver gyldne på alle sider. 
Server sammen med Rødløgs-marmeladen.