2-2 ½ kg  dyreryg
 olie
 salt og peber
 
Blommesaute: 
6 stk blommer
 timiankviste 
2 spsk  honning
2 spsk  balsamico
 salt
 peber
 
Svampe: 
500 g  blandede svampe
 olie
 salt
 peber
 
Sauce: 
4 dl  mørk fond
2 kviste rosmarin
2 dl  rødvin
 olie
50 g  smør
25-50 g  mørk chokolade
 salt
 peber
Dyreryg: 
Rens dyreryggen for sener. Pensl med olie krydret med salt og peber. Sættes i en forvarmet ovn ved 220° i 20 minutter. Dyreryggen tages ud. Lad den hvile. Fileten skæret fra benet. Sættes i ovnen igen i ca. 10 minutter. Ved servering skæres kædet i tynde skiver. 
Blommesaute: 
Blommerne skæres i kvarte og ristes af i honning og timianblade . Kom balsamico på og lad det simre i ca. 5 minutter. Drys med salt og peber. 
Svampe: 
Rens svampene og steg dem gyldne i olie krydret med salt og peber.
Sauce: 
Rist rosmarinen af i olie og kom rødvin og fond på. 
Lad det koge ned til der er ca. 4 dl   Sigt saucen og varm den op igen. Pisk smør og chokolade i.