
 
Alt i et fad sparer opvask og energi. Kartoffelmosen bliver
sprød og lækker i ovnen. 
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min. Ikke fryseegnet
#
1 pose kartoffelmospulver (4 portioner) 
salt og peber fra kværn 
1 stort løg 
250 g champignon 
4-6 tomater 
300 g hakket kød 
2 fed hvidløg 
1 spsk fintklippet persille 
¼ tsk tørret oregano 
4 spsk tomatketchup 
1¼ dl bouillon af terning 
5 spsk reven emmentaler 
*
1. Pil og hak løget. 
Rens de friske champignon og skær dem i skiver. 
Skær tomaterne i tynde både. 
2. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på posen og
smag den til. 
3. Rør kødet med løg, tomatbåde, presset hvidløg, persille,
oregano, tomatketchup og bouillon. 
Kom champignon i til sidst. 
4. Læg halvdelen af kartoffelmosen i et smurt, ovnfast fad. 
Hæld farsen over og dæk med resten af kartoffelmosen. 
5. Rids kartoffelmosen med en gaffel og drys reven ost over.
6. Sæt fadet i en varm ovn (180 °C) i 25 min., til
overfladen er gylden.