Logo

Snegle ovnbagte med svamperagout og persille.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

Frosne snegle fås i supermarkeder og, som her, serveret med en svamperagout er det et hovedmåltid i sig selv.

12 snegle i hvidløgsmør
2 fint snittede skalotteløg
250 g rensede svampe
1 dl tør hvidvin
½ dl piskefløde
smør til stegning
salt og peber

Bag sneglene efter anvisningen på emballagen. Varm lidt smør på en pande og sauter løgene i 2 minutter. Tilsæt snittede svampe og rist dem i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og når den er næsten er fordampet tilsættes fløde. Krydr med salt og peber. Når svampestuvningen er cremet, serveres de til de gode snegle med et godt brød til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her