Logo

Æbleflæsk 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Salt
Evt. lidt sukker
1 kg æbler
Friske timianblade
10 skiverletsaltet stegeflæsk

Steg flæskeskiverne på panden.
Hæld fedtet fra panden, efterhånden som flæsket steges, ellers bliver det ikke sprødt.
Skræl imens æblerne og skær dem i både.
Tag flæsket af panden og hold det varmt på serveringsfadet.

Kom æblerne på og damp dem møre i fedtet - æblerne behøver ikke at koge helt til mos.
Smag det til, nogle kan godt lide æblerne med lidt sukker i.
Anret de lune flæskeskiver på et fad og kom æblerne på.
Drys med lidt friske timianblade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage gammeldags med håndskåret baconEn luftig æggekage med sprødt bacon og purløg er en traditionel dansk sommerret, og denne...
• Majspandekager med kødfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Baconbrød med skalotteløgLækkert brød med bacon, der kan spises for sig selv som snack eller serveres som tilbehør...
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os