Logo

Æbleflæsk 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Traditionelt æbleflæsk, her med frisk timian - altid populært.

stegeflæsk i skiver

2 løg i både

udkernede æbler i både

1–2 tsk sukker

salt og peber

2–3 kviste friske timian

4 tykke skiver rugbrød

*

Steg flæsket gyldent i en tør pande og steg det 6–7 minutter på hver side.

Tag op og hæld det meste af fedtet af panden.

Steg løg og æbler gyldne og møre i et par spsk af fedtet fra flæsket, krydr med salt og peber samt frisk timian.

Server det stegte flæsk med løg og æbler samt groft rugbrød.

 

Tips: Flæsket kan også steges på ovnristen i ovnen med halve eller kvarte stykker æble og løg i bradepanden nedenunder.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutter med løg og peberfrugtPrøv denne opskrift på blæksprutter med løg og peberfrugt sauce. Prøv retten som forret,...
• Ovnbagt squash med æg og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bulgur med fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-kiwisalat med sabayonnecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os