Logo

Æbleflæsk med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æbleflæsk med parmaskinke

 

Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.

Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet. 1 person.

 

#

80 g parmaskinke

100 g rødløg

5 g fedtstof

2 æbler

salt og peber

30 g rugbrød

*

 

Fjern fedtkanten fra parmaskinken. læg skinken på bagepapir

og bag i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter, til den er sprød.

Pil løg og skær i både og steg let i fedtstoffet.

Skyl æbler, skær i både og steg med de sidste minutter.

Krydr med salt og peber.

Vend den sprøde skinke sammen med løg og æbler og server med groft rugbrød.

 

TIPS: Tilsæt kanel til retten.

 

Kalorier: 343 kcal. Protein 20 g (23%) Kulhydrat 44 g (57%) Fedt 7 g (19%) Kostfibre 10 g.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili tilLidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan...
• Kryddersild FavoriteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glasnudler med pok choy og rejerEn let ret, hvor rejer kan erstattes af kylling eller laks. Forbrændingsvenlig aftensmad...
• Friterede honningbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os