Logo

Æbleflæsk med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æbleflæsk med parmaskinke

 

Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.

Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet. 1 person.

 

#

80 g parmaskinke

100 g rødløg

5 g fedtstof

2 æbler

salt og peber

30 g rugbrød

*

 

Fjern fedtkanten fra parmaskinken. læg skinken på bagepapir

og bag i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter, til den er sprød.

Pil løg og skær i både og steg let i fedtstoffet.

Skyl æbler, skær i både og steg med de sidste minutter.

Krydr med salt og peber.

Vend den sprøde skinke sammen med løg og æbler og server med groft rugbrød.

 

TIPS: Tilsæt kanel til retten.

 

Kalorier: 343 kcal. Protein 20 g (23%) Kulhydrat 44 g (57%) Fedt 7 g (19%) Kostfibre 10 g.

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?