Logo

Æblesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æblesild

 

Sild og æbler er en god smagskombination. Her er gammeldagsmodnede sildefileter vendt i en syrlig creme med æbler og sennep.

Arbejdstid: 30 min.  Trækketid: 1 time. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

½ æble

1 spsk æbleeddike

2 gammeldagsmodnede marinerede sildefileter

1 dl cremefraiche 18%

1 tsk sennep

salt og peber

2 skiver groft rugbrød

4-6 ringe rødløg

dild

*

VASK æblet, og fjern kernehuset i midten med en lille rund udstikker.

Skær æblet i tynde skiver.

 

VARM eddiken i en gryde.

Læg æbleskiverne i eddiken, og lad dem trække i mindst 1 time.

 

DRYP sildene af på et stykke køkkenrulle, og skær dem i små stykker.

 

RØR cremefraiche med sennep, og smag til med salt og peber.

Vend sildestykkerne i cremen.

 

ANRET sildene på rugbrød med æbleskiver, rødløgsringe og dild.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sild med tomatmarinadePrøv en ny variation af de stegte frokostsild her med en dejlig krydret tomatmarinade
• DildsildHer er en klassisk sildeopskrift inspireret af den svenske madkultur. hvor man...
• Dildsyltede sildSild er sund mad og denne tilberedning indeholder også gode grønsager. På madABC.dk finder...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os