Logo

Æblesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
175 g sukker
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl kaffefløde
50 g smeltet smør
3-4 æbler
1 tsk kanel
2 spsk sukker

Pisk æggene grundigt med sukker.
Bland hvedemel og bagepulver og ved det i dejen skiftvis med fløde og smeltet smør. Fyld dejen i et fladt, ovnfast fad eller en lille bradepande, belagt med bagepapir.
Skær æblerne i tynde snitter uden skræl og kernehus og stik dem lidt ned i dejen.
Drys et tyndt lag kanel og sukker over.
Bages i 20-25 minutter ved 200°C til kagen er lysebrun og gennembagt.
Den afkølede kage skæres i aflange eller firkantede snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KunstnersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vagtler på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle i fad med kartofler og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os