Logo

Æblesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
175 g sukker
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl kaffefløde
50 g smeltet smør
3-4 æbler
1 tsk kanel
2 spsk sukker

Pisk æggene grundigt med sukker.
Bland hvedemel og bagepulver og ved det i dejen skiftvis med fløde og smeltet smør. Fyld dejen i et fladt, ovnfast fad eller en lille bradepande, belagt med bagepapir.
Skær æblerne i tynde snitter uden skræl og kernehus og stik dem lidt ned i dejen.
Drys et tyndt lag kanel og sukker over.
Bages i 20-25 minutter ved 200°C til kagen er lysebrun og gennembagt.
Den afkølede kage skæres i aflange eller firkantede snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrybøffer til frokost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad røget med ravioli i peberrodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krestens retEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærmousse med crumble og chokoladebærEn lille let mousse som afslutning på en god middag er der altid plads til. Hindbærmousse...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!