Logo

Æbletapas med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 pk. skiveskåret chorizo (80 g)
1 rødløg
1 rødt æble
Lidt citronsaft
30 g valnøddekerner
40 g soltørrede tranebær
1 potte purløg
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 tsk balsamico-eddike
1 tsk olivenolie
50 g rucolasalat
 
Skær chorizo, løg og æble ud i meget fine små terninger og vend dem i
citronsaft.
Hak valnøddekernerne, soltørrede tranebær og purløg groft og vend dem i chorizo-blandingen sammen med salt og peber, eddike og olivenolie.
Lige inden servering vendes friskskyllet, tørret rucolasalat med rundt i
retten, som serveres med godt brød til.
Godt med hvidt brød.
Salaten kan bruges både som frokost-tapas eller som del af en salatbuffet.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Enkel mac patéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RullesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Foreller bagt med rosmarin, citron og kartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladefragilitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os