Logo

Æbletapas med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 pk. skiveskåret chorizo (80 g)
1 rødløg
1 rødt æble
Lidt citronsaft
30 g valnøddekerner
40 g soltørrede tranebær
1 potte purløg
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 tsk balsamico-eddike
1 tsk olivenolie
50 g rucolasalat
 
Skær chorizo, løg og æble ud i meget fine små terninger og vend dem i
citronsaft.
Hak valnøddekernerne, soltørrede tranebær og purløg groft og vend dem i chorizo-blandingen sammen med salt og peber, eddike og olivenolie.
Lige inden servering vendes friskskyllet, tørret rucolasalat med rundt i
retten, som serveres med godt brød til.
Godt med hvidt brød.
Salaten kan bruges både som frokost-tapas eller som del af en salatbuffet.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejetortilla med guacamoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Feta bøffer med stegte squashskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laksesnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekræmmerhuse med kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!