Logo

Æggekage med grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g frossen hakket grønkål i kugler
1 dl sødmælk
3 kartofler
1 løg
1 peberfrugt
1 spsk smør
4 bægrepasteuriserede hele æg uden skal
2 spsk kartoffelmel
500 g tomater

Varm grønkål op i letmælk. Tag gryden af. Skær kartofler og løg i terninger.
Skær peberfrugt i strimler.
Steg kartofler og løg i smør ca. 5 min. på en teflonpande.
Tilsæt peberfrugt.
Pisk æggene med grønkål, mælk, kartoffelmel, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber.
Hæld æggemassen ved kartoflerne og steg æggekagen ved jævn varme til æggemassen er stivnet ca. 10 min.
Løft lidt i æggekagen, så det flydende kommer ned til bunden.
Pynt æggekagen med tomatskiver, server resten til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med linser og æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejstrekanter, fyldteKønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og...
• Pizza con funghiDenne pizza con funghi eller pizza med svampe laves med champignon- men andre svampe kan...
• Licorice Parfait with Lime SyrupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!