Logo

Æggesalat – også for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesalat – også for børnekokke

 
Æggesalat kan pifte ethvert frokostbord eller madpakke op. Sammenhængen mellem æg, karry og cremet mayonnaisedressing er perfekt, hvis du trænger til en variation af æggemaden. Fyld æggesalat i sandwichbrødet og tag det med på picnic eller i madpakken.

Tilberedningstid: 15 min. 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 
# Ingredienser
5 hårdkogte æg
2 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
1-2 tsk karry (efter smag)
½ tsk hvidløgspulver
1 lille tsk dijonsennep
Salt og peber
Purløg til pynt

 
* Tilberedning
Kog æggene hårdkogte (ca 9 min) og skyl dem derefter i koldt vand.
Pil dem og lad dem køle godt af, før du færdiggør æggesalaten.

 
Dressingen røres sammen af mayonnaise, cremefraiche, karry, hvidløgspulver og dijonsennep og smages til med salt, peber og evt mere karry.
Hak æggene så groft, som du ønsker, og vend dem i dressingen.

 
Servér med rugbrød, friske tomater og en håndfuld purløg eller lidt bacon på toppen eller i en sandwich.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her