Logo

Æggesalat med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesalat med karse


Æggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 hårdkogte æg

1 dl cremefraiche

1 tsk presset citronsaft

2-3 tsk karry

salt

1 håndfuld finthakket karse

*

Pil æggene og hak dem.

Rør halvdelen af cremefraichen med citronsaft, karry og karse.

Smag til med salt.

Rør forsigtigt resten af cremefraichen og de hakkede æg i.

Bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrittataFrittata betyder både æggekage og omelet på italiensk
• Æg med sennepssauceHårdkogte æg i en krydret sennepssauce hører til delikatesserne blandt mormors...
• ÆggepieLav en dejlig æggepie, det er met hurtigt, nemt, smager fantastisk og er også lidt sundt...
• Ananas med marengsEnkel og meget let dessert som kan stå klar inden du skal servere
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!