Logo

Æggesalat med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesalat med karse


Æggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 hårdkogte æg

1 dl cremefraiche

1 tsk presset citronsaft

2-3 tsk karry

salt

1 håndfuld finthakket karse

*

Pil æggene og hak dem.

Rør halvdelen af cremefraichen med citronsaft, karry og karse.

Smag til med salt.

Rør forsigtigt resten af cremefraichen og de hakkede æg i.

Bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage gammeldags med håndskåret baconEn luftig æggekage med sprødt bacon og purløg er en traditionel dansk sommerret, og denne...
• Æggekage med spidskål, spinat og ostDenne fyldige æggekage gratineres med ost under grillen i ovnen inden servering
• Omelet med gedeost og frisk mynteOmelette au broccio eller på dansk omelet med gedeost og mynte har en fyldig og smeltende...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os