Logo

Æggesalat med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesalat med karse


Æggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 hårdkogte æg

1 dl cremefraiche

1 tsk presset citronsaft

2-3 tsk karry

salt

1 håndfuld finthakket karse

*

Pil æggene og hak dem.

Rør halvdelen af cremefraichen med citronsaft, karry og karse.

Smag til med salt.

Rør forsigtigt resten af cremefraichen og de hakkede æg i.

Bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 75 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asparges og smilende ægKog de friske æg så bløde, at de fungerer som sauce. Det er en dejlig ret på alle tider af...
• Tips: Hvor meget vejer ægget?En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsbiks med spejlægTag en kødfri dag - der er masser af fylde i denne nemme, grønne hverdagsret. Til de meget...
• Små dessertforfriskninger - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os