Logo

Æggesalat med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesalat med karse


Æggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 hårdkogte æg

1 dl cremefraiche

1 tsk presset citronsaft

2-3 tsk karry

salt

1 håndfuld finthakket karse

*

Pil æggene og hak dem.

Rør halvdelen af cremefraichen med citronsaft, karry og karse.

Smag til med salt.

Rør forsigtigt resten af cremefraichen og de hakkede æg i.

Bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her