Logo

Æggesalat med karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesalat med karse


Æggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4 hårdkogte æg

1 dl cremefraiche

1 tsk presset citronsaft

2-3 tsk karry

salt

1 håndfuld finthakket karse

*

Pil æggene og hak dem.

Rør halvdelen af cremefraichen med citronsaft, karry og karse.

Smag til med salt.

Rør forsigtigt resten af cremefraichen og de hakkede æg i.

Bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 10 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Osteomelet med grønsagerVi har brugt peberfrugter og squash som fyld i denne "grønne" omelet. Varier gerne med...
• Røræg med krydderstegt baconPrøv en ny slags bacon til søndagsbordet. Den er stegt med lidt farin og krydderier og...
• Røræg med karryrejer eller skinkeRøræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os