Logo

Æggesalat med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
15-20 skiveskårne oliven
1 spsk kørvel
1 spsk dild
2 spsk olie

Kog æggene hårde og afkøl dem. Hak dem og bland dem med oliven, kørdel, dild og olie.

Servér sammen med ristet rugbrød, flûtes eller en rest koldt kød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Papaya-steak-salat og Nøddekage med bananHvem har egentlig bestemt, at salat er sommermad? Med vintersalatblade, eksotiske frugter...
• Bøf TatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med mozzarella - lynhurtigVarme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med...
• Lime- og rød aalborgfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os