Logo

Æggesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesandwich

 

Æggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

50 g mayonnaise

1 tsk dijonsennep

2 hårdkogte æg

1 stilk bladselleri

5 grønne oliven

1 tsk kapers

(salt og) peber

Endvidere:

2-3 skiver stegt bacon

2-3 sprøde salatblade

4 skiver brød

*

 

Rør mayonnaise sammen med sennep.

Pil æggene, og hak dem.

Hak også bladselleri, oliven og kapers.

Rør det hele i mayonnaisen, og smag til med salt og peber pas på saltet; kapers er salte.

Vend knust bacon og fintsnittet salat i æggesalaten, og fordel det mellem brødskiverne.

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tartines - smørrebrød på franskFransk smørrebrød kaldes "Tartines" og er store stykker surdejsbrød med lækre toppings. De...
• JordbærmadderEn af sommerens bedste madder er jordbær madder. Brug få minutter og så har du et dejlig...
• Varm sandwich med bøf og salsaEn god stor varm sandwich med oksekød kan fint gøre det ud for middagsmad. Især hvis den...
• KongerullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os