Logo

Æggesandwich med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesandwich med oliven

 

Prøv disse dejlige sandwich. Der er stegt bacon og hakkede oliven i æggesalaten. Nem og lækker tag-med-mad.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 8 min.

 

#

75 g bacon i skiver

1 stilk bladselleri

8-10 fyldte grønne oliven

3 hårdkogte æg

4 spsk mayonnaise

1 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft salat

4 skiver sandwichbrød

*

 

Steg baconskiverne sprøde på en pande eller i mikroovnen, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Hak bladselleri og oliven fint, og bland det sammen med de hakkede æg.

Rør mayonnaisen sammen med sennep, citronsaft, salt og peber, og tilsæt ægge-blandingen og hakket bacon.

Fordel æggesalaten på de fire skiver brød, og læg dem sammen med salatblade.

Skær dem i halve eller kvarte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her