Logo

Æggesandwich med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesandwich med oliven

 

Prøv disse dejlige sandwich. Der er stegt bacon og hakkede oliven i æggesalaten. Nem og lækker tag-med-mad.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 8 min.

 

#

75 g bacon i skiver

1 stilk bladselleri

8-10 fyldte grønne oliven

3 hårdkogte æg

4 spsk mayonnaise

1 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft salat

4 skiver sandwichbrød

*

 

Steg baconskiverne sprøde på en pande eller i mikroovnen, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Hak bladselleri og oliven fint, og bland det sammen med de hakkede æg.

Rør mayonnaisen sammen med sennep, citronsaft, salt og peber, og tilsæt ægge-blandingen og hakket bacon.

Fordel æggesalaten på de fire skiver brød, og læg dem sammen med salatblade.

Skær dem i halve eller kvarte.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune toaster med coleslawReven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast...
• ClubsandwichUhm - gør lidt ekstra ud af frokosten - eller nyd denne lækre sandwich som et let...
• Sandwich med gulerod og tapenadeServer som tilbehør til en salat eller som grøn frokost Server som tilbehør til en...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os