
 
Lækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken. 
Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
1 dåse tunfisk i vand eller olie
¼ rødløg 
2 stilke bladselleri 
3 spsk kvark 
2 spsk mayonnaise 
1 spsk citronsaft 
1 tsk dijonsennep 
salt og peber 
1 spsk kapers 
4 skiver fuldkorns-sandwichbrød, 2 fuldkornsboller eller 2
grove pitabrød 
2-4 salatblade 
*
 
HÆLD tunfisken i en sigte. 
 
HAK rødløg og bladselleri fint - brug evt. en lille
hurtighakker. 
 
RØR kvark og mayonnaise godt sammen med citronsaft, sennep,
salt og peber. 
 
TILSÆT tunfisk og de øvrige ingredienser, og server
tunsalaten i boller eller mellem brødskiver med salatblade. 
 
TIPS: Hvis du bruger mager kvark, let mayonnaise og tun i
vand, så er sandwichen også en slankeret.
Du kan erstatte bladselleri med peberfrugt eller snackpeber.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin