Logo

Agurkerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ skyllet agurk
1 lille skalotteløg
1 spsk estragon
1 spsk persille
citronsaft
salt og peber
8 blade husblas
2 ½ dl hønsebouillon

Flæk agurkerne, tag kernerne ud og skær dem i små stykker. Bland med bouillon, husblas osv. Hældes i en randform til den er stivnet.
Ved serveringen lægges salatblade i midten og der fyldes fx. med rejer eller lign.
Ser flot ud på et stort frokostbord og smager godt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her