Logo

Agurkerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 skyllet agurk
1 lille skalotteløg
1 spsk estragon
1 spsk persille
citronsaft
salt og peber
8 blade husblas
2 1/2 dl hønsebouillon

Flæk agurkerne, tag kernerne ud og skær dem i små stykker. Bland med bouillon, husblas osv. Hældes i en randform til den er stivnet.
Ved serveringen lægges salatblade i midten og der fyldes fx. med rejer eller lign.
Ser flot ud på et stort frokostbord og smager godt
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekage-wrapsHjemmelavede snacks: Hvis du har travlt, kan du selvfølgelig også bruge færdige pandekager...
• Bøf med peberfrugtsauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med græskar og tomaterPrøv en anderledes pizza bagt med en blød creme af græskar
• Laurbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os