Logo

Alexandra kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 stk kyllingebryst
2 æg
100 g rasp
1 tsk frisk oregano
1 lille løg
20 g parmesanost
1 citron
olivenolie til stegning
salt/peber

Kyllingebrysterne skæres over på langs. Løget snittes fint. Løget og de øvrige ingredienser (undtagen æggene) blandes med raspen. Vend kyllingestykkerne i æg og derefter i raspblandingen. Steg stykkerne i olivenolie på panden, og server med masser af presset citron.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PølseomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmors sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødfisk på salat med kapers og grøn dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os