Logo

Amagermadder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Amagermadder

 

Klap en skive rugbrød sammen med en skive hvede- eller franskbrød med forskelligt pålæg imellem. Det er noget, de fleste børn kan lide - også dem i voksealderen.

4 personer eller 8 stykker. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min.

 

# Amagermad med æg og hytteost:

4 store skiver groft rugbrød

4 store skiver hvedebrød

evt. 25 g smør

2 æg

200 g hytteost

8 skiver agurk

1 tomat

karse

salt og friskkværnet peber

*

Kog æggene i ca. 10 min., skyl dem i koldt vand, og pil dem.

Fordel halvdelen af hytteosten på 2 rugbrødskiver.

Læg agurke- skiver, tomatskiver og æg i skiver ovenpå.

Drys med karse, krydr med salt og peber, og kom resten af hytteosten på toppen.

Læg 1 skive hvedebrød ovenpå hver.

Klem sammen, og skær dem over til i alt 4 madder.

 

# Amagermad med abrikos-flødeost:

4 store skiver groft rugbrød

4 store skiver hvedebrød

evt. 25 g smør

6-8 tørrede abrikoser

50 g flødeost naturel

*

 

Hak abrikoserne, og rør dem sammen med flødeosten.

Smør blandingen på 2 skiver rugbrød, og læg 1 skive hvedebrød oven på hver.

Klem sammen, og skær dem over til i alt 4 madder.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 72 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roastbeef tallerkenRoastbeef kan være andet end bare et halvt stykke mad, nemlig denne lækre anretning
• Pocheret æg med grønne asparges og kørvelmayonnaiseAsparges er en delikatesse, der efterhånden fås i alle supermarkeder. De er nemme at...
• Roastbeef tallerkenRoastbeef kan være andet end bare et halvt stykke mad, nemlig denne lækre anretning
• Grund isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os