Logo

Amagersild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6-8 sild gøres i stand og benene fjernes.
Fileterne rulles sammen fra halen.
Drysses med salt og står i 10 min.
Kærnehuset skæres ud af 2 store røde æbler, der ikke skrælles, men
skæres i skiver.
Æbleringene lægges i bunden af et smurt gratinfad.
Derover lægges løgskiver af 2 løg.
Så lægges et lag sild, og derefter igen et lag æble, løg og sild.
Påhældes ca. 2 dl kryddereddike, 1 bdt timian lægges i midten.
Tæt låg lægges på og fadet sættes i ovnen ved ca. 175ºC i 30 min. Inden serveringen fjernes timianen.
Ristet rugbrød serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti al tonno e pomodoro En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kabooki burgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med kardemommeflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os