# Ingredienser
800 g hakket oksekød 3-8 %
1 dl ristet løg
4 store burgerboller
1 pk frisk coleslaw
4 spsk Stokes ketchup
4 spsk Stokes mayonnaise
200 g cheddar ost
1 pk bacon i skiver
1 rødløg
800 g kartofler
4 dl solsikkeolie
salt og peber
* Tilberedning
Skyl kartoflerne og skær dem ud i grove stykker og friter
dem af 2 omgange, hold dem varme i ovnen.
Rør kødet med salt, peber og ristet løg.
Form 4 bøffer og steg dem ca. 5 minutter på hver side på en
grillpande.
Steg bacon og hold dem varme sammen med kartoflerne.
Lun bollerne og bland coleslawen sammen.
Smør de flækkede boller med ketchup og mayonnaise.
Saml burgeren med coleslaw, bøf, cheddarost, rødløg i skiver
og ristet bacon.
Server burgeren med grove fritter og ekstra mayo.
Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser
af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +