Logo

Andeleverpaté med salvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andeleverpaté med salvie

 

# Ingredienser

100 g andefedt

+ 3 spsk smeltet andefedt

1 lille løg

1 andelever (ca. 100 g)

1 kvist timian

1 blad salvie

1 spsk portvin

½-1 tsk groft salt

godt med sort peber

Tilbehør: grillet brød

 

* Tilberedning

Smelt 100 g andefedt i en lille gryde.

Tilsæt løg i strimler og lad det simre til løgene begynder at brune.

Tilsæt andelever, timianblade, salvie og portvin.

Krydr med salt og peber.

Lad det simre i fedtet i 5 min.

Kom det hele i en blender og blend til det er helt cremet.

Hæld det i en skål og lad den køle af i køleskabet.

Top med resten af andefedtet (også smeltet) og sæt tilbage på køl.

Servér med grillet brød som en lækker hapser.

 

Energi pr. person: 1124KJ/269Kcal. Næring pr. 100 g: Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 4,8 g. Fedt: 33 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mortensand med druerDenne andeopskrift er lidt utraditionel, i det anden først koges og derefter brunes i...
• Andelår og svampe braiseret med marsala og hindbærIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Krikand a la orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med karamelliseret ananasPrøv denne skønne lyndessert
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!