Logo

Appelsinsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kryddersildefileter
2 dl Vand
2 dl Eddike
Sukker
Saft af 1 appelsin
Revet appelsinskal
Løgringe

Der koges en lage af vand, eddike og saft der så hældes over silden.
Der drysses med revet skal og tynde løgringe.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortilla med røræg, majs og tacosauceRøræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også...
• Laks, bagt med parmaskinke og råstegte kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med bacon og purløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os