Logo

Ansjosæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg 
1 ansjos (dvs to filetter) 
1 tsk kapers 
1 tsk sennep 
1 tsk finthakket løg 
3 tsk piskefløde. 
 
Æg koges i 8 minutter, pilles og halveres.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjos, finthakket løg, hakket
kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.
Så fyldes blandingen i hviderne, som pyntes med en kapers og serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svogers sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret laksetatar på salatDer er sommerdage, hvor man hverken har lyst til at tilberede eller spise varm mad. Prøv...
• Ullas SommerretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valrhona chokolade på flere måder med et stænk af ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os