Logo

Ansjosæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg 
1 ansjos (dvs to filetter) 
1 tsk kapers 
1 tsk sennep 
1 tsk finthakket løg 
3 tsk piskefløde. 
 
Æg koges i 8 minutter, pilles og halveres.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjos, finthakket løg, hakket
kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.
Så fyldes blandingen i hviderne, som pyntes med en kapers og serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ullas SommerretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Le puy linser med aubergine og mozzarella En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Traditionel Julefrokost beregning pr. personEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os