Logo

Ansjosrulle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 plader frossen butterdej
 
Fyld:
1 glas ansjoser (140g)
2 store løg
10 g margarine
50 g reven ost
25 g reven ost
 
Butterdejen optøs ca 1/2 time.
Ansjoserne udbenes og skæres i små stykker.
Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen til de er blevet klare.
Løgene afkøles og blandes med ansjoser og ost.
Dejen udrulles i et stort rektangel på en bageplades længde.
Dejen flyttes over på bagepladen.
Fyldet fordeles på, og dejen rulles sammen som en roulade.
Lægges med sammenføjningerne nedad og drysses med ost.
Bages 30 min ved 200ºC.
Skæres i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tapas af nye kartoflerHer er opskriften på en spændende lille tapasret. Denne tapas er perfekt som lille forret,...
• Kyllingefilet i agurkesalat med chili og koriander En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme kryddersild i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniljerabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os