Logo

Ansjosrulle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 plader frossen butterdej
 
Fyld:
1 glas ansjoser (140g)
2 store løg
10 g margarine
50 g reven ost
25 g reven ost
 
Butterdejen optøs ca ½ time.
Ansjoserne udbenes og skæres i små stykker.
Løgene skæres i terninger og svitses i margarinen til de er blevet klare.
Løgene afkøles og blandes med ansjoser og ost.
Dejen udrulles i et stort rektangel på en bageplades længde.
Dejen flyttes over på bagepladen.
Fyldet fordeles på, og dejen rulles sammen som en roulade.
Lægges med sammenføjningerne nedad og drysses med ost.
Bages 30 min ved 200ºC.
Skæres i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med æggesalatÆggesalaten er krydret med sennep og karry. Anret i skiver af groft sandwichbrød eller...
• GrisesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skotske ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!