Logo

Andesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 andelår
urter til kogning
1 porre
1 gulerod
4 dl suppe fra andelårene
2 spsk cognac
6 blade husblas
10 grønne oliven med mandler i kvarte
½ bdt finthakket persille
1 fed hvidløg

Bring andelårene i kog i letsaltet vand og fjern skum.
Tilsæt urter, fx. et stykke selleri, et løg med en nellike, laurbærblad og persillekviste.
Kog for svag varme i en time.
Tag lårene op og fjern urterne og skum fedtet af.
Kog suppen ind til god smag.
Kog porre og gulerod møre i suppen og skær dem i kvarte på langs.
Mål suppen af og smag den til med cognac, salt og peber.
Suppen skal smage kraftigt, da andesylten skal serveres kold.
Opblød husblassen i koldt vand og smelt den i den lune suppe.
Fjern skind og ben fra andelårene og pil kødet i stykker.
Vend det med persille, hvidløg og oliven.
Kom halvdelen af andekødet i en lille postej- eller bageform, læg porre og gulerod i formen og slut af med resten af andekødet.
Hæld andesuppen over og stil formen koldt til næste dag, gerne under let tryk.
Skær andesylten i skiver og server med syltede rødbeder og stærk
sennep.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muffins med bacon og skinkeEn lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for...
• Boller med makrelsalatPrøv denne opskrift på boller med makrelsalat - hjemmelavet makrelsalat. Bollerne kan...
• Pandekager med mangoldSpændende frokostret hvor hjemmelavede pandekager fyldes med mangold (måske bedre kendt...
• Klassisk koldskålEn meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!