Logo

Artiskokomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 unge møre artiskokker
2 spsk citronsaft
4 æg
2 spsk mælk
4 spsk olivenolie
2 spsk smør
1 spsk hvedemel
salt og peber

A. De yderste tørre artiskokblade fjernes og spidserne skæres af de øvrige. Artiskokkerne skæres i ottendedele og skægget fjernes.

De rensede artiskokker lægges straks i vand med citronsaften, så de ikke misfarves.

B. Olivenolien varmes på en pande.

Artiskokkerne tages op af vandet, tørres godt af og krydres med salt og peber.

De drysses med hvedemel og steges gyldne i den varme olie.

De tages op og drypper af på køkkenrulle. Panden gøres ren.

C. Æggene piskes med mælk, lidt salt og peber.

Smørret smeltes på panden, artiskokkerne lægges i, og æggeblandingen hældes over.

Undersiden steges gylden, mens panden af og til rystes.

Lad omeletten glide over på en tallerken. Ven den og steg omeletten færdig ved svag varme. Serveres varm.

Omeletter med friske grønsager eller krydderurter serveres også gerne som en lille forret eller som mellemmåltid.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OsteomeletMed cremet, smeltet ost, en svag duft af hvidløg og et krydret persillefyld, bliver denne...
• Burger med and og spidskålEn enkel burger med stegt and og spidskål. Det er de få ingredienser i denne lækre...
• Pirogger med lammefyldDisse pirogger er lidt østerlandsk inspireret med lammekød eller fårekød og sambal olek....
• Kærnemælkskoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os