Logo

Asparges i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g grønne asparges
1 spsk olie (majs- eller vindruekerneolie)
3-4 spsk thai fishsauce
1-1 1/2 spsk sesamfrø
evt 1/2 spsk sesamolie

Tilbehør:
evt. brød.

Gør de grønne asparges i stand ved at skære eller knække den nederste træede del af stænglen.
Skyl aspargeserne og lad dem dryppe godt af.
Olien varmes i en wok eller på en pande til ret høj varme.
De grønne asparges lynsteges 3-5 minutter, mens man hele tiden vender rundt i dem.
Sesamfrø tilsættes og steger med et øjeblik.
Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rollmops 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskeæggekage historisk opskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg med courgetterDen her ret med røræg og squash er et lækkert måltid i sig selv. Server gerne retten til...
• OstepærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os