Logo

Asparges i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g grønne asparges
1 spsk olie (majs- eller vindruekerneolie)
3-4 spsk thai fishsauce
1-1 ½ spsk sesamfrø
evt ½ spsk sesamolie

Tilbehør:
evt. brød.

Gør de grønne asparges i stand ved at skære eller knække den nederste træede del af stænglen.
Skyl aspargeserne og lad dem dryppe godt af.
Olien varmes i en wok eller på en pande til ret høj varme.
De grønne asparges lynsteges 3-5 minutter, mens man hele tiden vender rundt i dem.
Sesamfrø tilsættes og steger med et øjeblik.
Tag panden af varmen og tilsæt fiskesauce og evt. sesamolie.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?