Logo

Asparges-skinkebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 skiver toastbrød
2 dl hakket skinke
1 dåse asparges
12 skiver ost

Læg toastbrød på bagepapir på en bageplade.
Drys skinke på hver skive toastbrød.
Hæld asparges i en si og lad dem dryppe af.
Fordel herefter på brødene. Læg 2 skiver ost øverst på hvert brød.
Brødene sættes i en 225°C varm ovn.
Ved servering pyntes med lidt grønt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clubagtig sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RejecocktailEn god gammel klassiker, der altid vækker lykke. Server den som forret eller til frokost
• Ferdinands kryddersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bûche de nöelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!