Logo

Asparges-skinkebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
6 skiver toastbrød
2 dl hakket skinke
1 dåse asparges
12 skiver ost

Læg toastbrød på bagepapir på en bageplade.
Drys skinke på hver skive toastbrød.
Hæld asparges i en si og lad dem dryppe af.
Fordel herefter på brødene. Læg 2 skiver ost øverst på hvert brød.
Brødene sættes i en 225°C varm ovn.
Ved servering pyntes med lidt grønt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pikante riskager - diabetikerUanset om man er hjemme eller på kontoret, er rissnacken lige til at lave i en fart. Ide...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.