Logo

Aubergine med gedeost og tomatcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Server som selvstændig ret eller som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

1 stk aubergine
2 fed fintsnittede hvidløg
1 saft fra 1 citron
1 fintsnittet skalotteløg
75 g gedeost
4 modne tomater
1 fintsnittet basilikum
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Skær auberginen i skiver og steg dem og hvidløg på en pande i lidt varm olivenolie.

Når de er gyldne på begge sider, tages de fra og lægges på fedtsugende papir.

Del tomaterne og fjern kernerne.

Skær dem i tern og vend dem i en skål med skalotteløg, citron, basilikum, salt og peber.

Læg aubergine i lag med skiver af gedeost og server med den gode tomatcoulis.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Foreller med estragoncremeMarinerede foreller med en lækker estragoncreme. Sommerens bedste fisk
• Salat med asparges og rejerLav en mættende salat med lækkert fyld af rejer og asparges til frokost. Den er også fin...
• Fyldte æg med rejer og karryRør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte...
• Cornflakes toppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os