
# Ingredienser
125 g bacon i skiver
400 g hvidkål
200 g gulerødder
100 g cremefraiche 9%
½ tsk paprika
½ tsk karry
salt og sort peber
2 tomater
¼ icebergsalat
8 skiver groft sandwichbrød
4 spsk mayonnaise
2 avocado
* Tilberedning
Steg bacon sprød på en tør pande.
Snit hvidkål fint og bland med groftrevne gulerødder.
Rør en dressing af cremefraiche, paprika og karry og smag
til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med kål og gulerødder.
Skær tomater i tynde skiver og del salaten i blade.
Smør sandwichbrødet med mayonnaise og læg brødene sammen med
tomat, salat, bacon og avocado i skiver.
Del hver sandwich i 4 trekanter.
Energi pr person: 2348KJ/561Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
3,9 g. Kulhydrat: 15,1 g. Fedt: 7,5 g.
INFO:
En BLT er en type sandwich, opkaldt efter initialerne til
dets primære ingredienser, bacon, salat og tomat. Det kan fremstilles med
forskellige opskrifter i henhold til personlig præference. Enkle varianter
inkluderer anvendelse af forskellige typer salat, ristning eller ej, eller
tilsætning af mayonnaise.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +