Logo

Avocado med krebsehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hele avocadoer
1 dåse friske krebsehaler
1 dl cremefraice
1 spsk tomatpure
lidt citronsaft
1/4 tsk
det 3. krydderi
frisk dild

Del avocadoerne på langs og pil stenene ud, stænk med citronsaft. Bland cremefraice, tomatpure og det 3 krydderi. Øs dressingen ud over avocadoerne og læg krebsehalerne over dressingen, pynt med frisk dild.

Server også hvidvin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt squash 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med varmroget laksSuperlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt a la sauce tartare, og vend...
• Grøn lasagne med tomatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os