Logo

Avocado med krebsehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hele avocadoer
1 dåse friske krebsehaler
1 dl cremefraice
1 spsk tomatpure
lidt citronsaft
¼ tsk
det 3. krydderi
frisk dild

Del avocadoerne på langs og pil stenene ud, stænk med citronsaft. Bland cremefraice, tomatpure og det 3 krydderi. Øs dressingen ud over avocadoerne og læg krebsehalerne over dressingen, pynt med frisk dild.

Server også hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her