Logo

Avocado med krebsehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hele avocadoer
1 dåse friske krebsehaler
1 dl cremefraice
1 spsk tomatpure
lidt citronsaft
1/4 tsk
det 3. krydderi
frisk dild

Del avocadoerne på langs og pil stenene ud, stænk med citronsaft. Bland cremefraice, tomatpure og det 3 krydderi. Øs dressingen ud over avocadoerne og læg krebsehalerne over dressingen, pynt med frisk dild.

Server også hvidvin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet Pizza MargheritaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke i saltdej - diabetikerlnviter gæster til søndagsbrunch. Skinke i saltdej med abrikoschutney og en lækker...
• Hotdogs med fiskestaveMan savner slet ikke pølsen! Hotdogs med fiskestave er ideelle som fingermad til store og...
• FløjterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os