Logo

Avocado med krebsehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hele avocadoer
1 dåse friske krebsehaler
1 dl cremefraice
1 spsk tomatpure
lidt citronsaft
1/4 tsk
det 3. krydderi
frisk dild

Del avocadoerne på langs og pil stenene ud, stænk med citronsaft. Bland cremefraice, tomatpure og det 3 krydderi. Øs dressingen ud over avocadoerne og læg krebsehalerne over dressingen, pynt med frisk dild.

Server også hvidvin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrokosttærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med kylling og melonNyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som...
• Grillet sandwich med tomat, gedeost og basilikumBlend en frisk, grøn olie af basilikum og hvidløg, og brug den til skønne grillstegte...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os